Gespreksbijeenkomst voor ouders met als thema “Ouderschap en wat wil jij je kind meegeven in de opvoeding?” op 6 oktober in de Week van de Opvoeding.

Ouders met kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar kunnen ervaringen en verhalen met elkaar delen. De bijeenkomst wordt begeleid door een vrijwillige gespreksleider van Opvoeden Samen Aanpakken. Een pedagoge van het Opvoedadviespunt Zoetermeer is bij de bijeenkomst aanwezig om iets te vertellen over:   

  •  Hoe ben jezelf opgevoed als ouder en wat neem je daarvan mee in de opvoeding van je kind? 
  •  Hoe kun je meer “positief opvoeden”?

Daarnaast is er ruimte om ouders handige tips en advies te geven over vragen die de ouders hebben.

Wanneer:

woensdag 6 oktober 2021 van 09.30 tot 11:00 uur.

Waar:

Bibliotheek in Stadhuis- Forum, Stadhuisplein 1.

Kosten:

Meedoen is gratis. 

Tijdens deze bijeenkomst zijn er oppasvrijwilligers van Piëzo aanwezig om met je kindje te spelen terwijl jij aan de bijeenkomst meedoet. Als je dat wilt, kan je kindje om 10.30 uur met begeleiding van een oppasvrijwilliger ook meedoen aan het Peutervoorlezen. Na het voorlezen zal je kindje naar je terug gebracht worden, waarna de bijeenkomst is afgelopen.

Omdat we willen dat het voor iedereen veilig is en rekening willen houden met de coronaregels, houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Daardoor kunnen er niet meer dan 10 ouders naar de bijeenkomst komen. Meld je dus snel aan! 

Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar meerpunt@zoetermeer.nl met je naam en telefoonnummer en de leeftijd van je kind(eren), zodat we de inhoud van de bijeenkomst daarop aan kunnen passen. Heb jij, je kindje of iemand in je gezin gezondheidsklachten, meld je dan graag op tijd af. Bij te weinig aanmeldingen (minder dan vier ouders), zal de bijeenkomst niet doorgaan. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendy Moerman, projectleider Opvoeden Samen Aanpakken, wendy@stichtingpiezo.nl, 06-80055583.