In een serie van 10 video’s neemt Naïma je mee in hoe jij kan omgaan met geld(zorgen). Ze laat zien wat je zelf kunt doen en lukt het niet dan wijst ze de weg naar plekken waar hulp is.
In mei wordt de video uitgezonden waarin Ineke en Susanne van het Meerpunt samen met Naïma praten over ‘Ouders en geld(zorgen)’. Tijdens de uitzending kun je vragen stellen. 
 

Wanneer je geldzorgen hebt kan het zijn dat je de opvoeding van je kinderen als (extra) moeilijk ervaart. Omdat je zorgen hebt over het vinden van werk of over geld, kun je stress, verdriet, boosheid en/of schuldgevoelens ervaren. 
Bijvoorbeeld omdat je als ouder het gevoel hebt dat je je kind niet kan geven wat je zou willen. Dat is heel goed te begrijpen.

Wat kun je het beste doen in zo'n situatie en waar kun je terecht voor hulp? 

Op deze en andere vragen wordt antwoord gegeven tijdens het gesprek tussen Naïma, Ineke en Susanne.  Tijdens de uitzending kun je zelf ook vragenstellen. 
Je kunt veilig en gratis meedoen, zonder dat andere mensen weten wie je bent. 
De uitzending ‘Ouders en geld(zorgen)’ is te zien op:  
17 mei 2021 10:00uur
18 mei 2021 16:00uur
19 mei 2021 20:00uur

Let op: De uitzending begint precies op tijd. De links voor iedere uitzending verschijnen uiterlijk een dag voor de uitzending op Zoetermeerwijzer(externe link)
Je kunt de video bekijken via Webinargeek. Zo kan iedereen anoniem deelnemen en zijn of haar vragen stellen. 
Houd de advertenties op Facebook(externe link) in de gaten en volg instagram-account OMGZoetermeer! Check ook eens www.zoetermeerwijzer.nl/wegmetgeldzorgen(externe link). Daar staan alle video's op die tot nu toe zijn gemaakt met handige tips.

Wil je eens praten over wat jou bezighoudt of waar je tegenaan loopt? Wij van het Meerpunt hebben de tijd voor jou en luisteren naar je. Als je dat wilt, geven wij gratis advies en weten wij precies welke mogelijkheden er voor ouders en kinderen zijn in de stad.