Op naar een betere voorbereiding op de zwangerschap met het Woke Women® project in Zoetermeer! Dit project is bedoeld om vrouwen en mannen met een kinderwens bewust te maken dat een gezonde start al begint vóór de zwangerschap.

Woke Women® is dóór vrouwen speciaal vóór vrouwen opgericht. Hun doel is dat aanstaande ouders zich beter voorbereiden op een zwangerschap en zich bewust worden over hoe risico's en ongezonde gewoonten de gezondheid van henzelf en dat van hun toekomstige kind kunnen schaden. Woke Women® werkt hiervoor samen met het Erasmus MC, de gemeente Zoetermeer, huisartsen in Zoetermeer en de verloskundigenpraktijken in Zoetermeer.

Heb jij een kinderwens, nu of in de toekomst? Wil jij zeker weten dat jij en jouw kind nu én later geen onnodige risico’s lopen? Wil jij zeker zijn dat je inderdaad alles al weet én doet, voor én tijdens je zwangerschap, om het kindje in je buik zo sterk en gezond
mogelijk te maken? Bekijk dan deze 10 belangrijke punten op www.wokewomen.nl of maak een afspraak voor een kinderwensconsult bij een van de betrokken verloskundigen of huisartsen in Zoetermeer.