Binnenkort starten weer de groepstrainingen Stoere Schildpadden, Dappere Dino’s en KIES. Aanmelden is nog mogelijk!

Voor wie zijn de trainingen?

Dit groepsaanbod van het Scheidingspunt is voor kinderen waarvan de ouders gaan scheiden of gescheiden zijn. 

Waarom een groepstraining?

De groepen bieden kinderen de mogelijkheid om, zonder loyaliteitsconflict, te praten met leeftijdgenootjes wat de scheiding voor hem of haar betekent. Door middel van gesprekken en spelletjes leren de kinderen dat emoties die daarbij horen heel normaal zijn. Ze leren de scheiding beter te begrijpen, dat zij het recht hebben om voor hun eigen belangen op te komen, dat zij niet verantwoordelijk zijn voor de pijn en het verdriet van hun ouders en dat het juist fijn is als ouders weten wat er in hen omgaat.

De groep Stoere Schildpadden is voor kinderen van 4 – 6 jaar en start op 2 november 2023. Meer informatie vind je hier: Stoere Schildpadden.
De groep Dappere Dino’s is voor kinderen van 6 – 8 jaar en start op 24 oktober 2023. Meer informatie vind je hier: Dappere Dino’s.
De KIESgroep (basisschool) is voor kinderen uit groep 4 t/m 8 en start op 30 oktober 2023. Meer informatie vind je hier: KIESgroep basisschool.
De KIES groep (voortgezet onderwijs) is voor kinderen van klas 1 t/m 3 en start op 9 november 2023. Meer informatie vind je hier: KIESgroep voortgezet onderwijs. 
KIES staat voor: Kinderen In Echtscheiding Situaties. 

Heb je vragen over de trainingen of aanmelden?

Neem dan contact op met het Meerpunt. We vertellen je er graag meer over. 
Telefoon: 079-331 03 25 of mail naar meerpunt@zoetermeer.nl