Woensdag 20 september is de nieuwe Meerpunt-bakfiets onthuld. Het team van het Meerpunt Inlooppunt gaat met de bakfiets langs bij verschillende locaties door de stad, zoals scholen, speeltuinen of evenementen om zo nog beter zichtbaar te zijn voor Zoetermeerse ouders.

De nieuwe bakfiets van het Meerpunt werd gezamenlijk onthuld door wethouder Marijke van der Meer (Jeugd) en ouders van basisschool De Regenboog.

Meer zichtbaarheid

Door deze bakfiets kunnen ouders het Meerpunt door de hele stad tegenkomen. “Dit maakt de stap kleiner voor ouders om te bespreken waar ze bij de opvoeding tegenaan lopen.” licht wethouder Marijke van der Meer toe. “Dit is goed want opvoeden klinkt als vanzelfsprekend, maar kent veel uitdagingen. Iedere ouder vindt opvoeden wel eens lastig en dat is heel normaal. Het kan dan helpen om hierover te praten. Bij de bakfiets kun je terecht met al je vragen en zorgen.” Daarom gaat het Meerpunt nu ook met de bakfiets door de stad om ouders te ontmoeten. Dus zie je ons met de bakfiets in jouw wijk of in de stad en heb je een vraag voor ons, spreek ons vooral ook aan! We gaan graag met je in gesprek.