Tijdens deze lezing op 2 februari 2023 vertelt Heleen wat een effectieve manier is om als professional het contactverlies te voorkomen of te herstellen.
 

Contactverlies tussen een ouder en een kind, maar ook tussen ouders is een uitingsvorm van een complexe scheiding. Ouders zijn niet (meer) in staat om duurzaam met elkaar samen te werken. Het gezamenlijk belang, het ouderschap van de kinderen, is ondergesneeuwd geraakt, waardoor de kinderen in de knel komen. Contactverlies is het gevolg van een vertrouwensbreuk. De focus van contactherstel ligt dan ook op het herstel van vertrouwen.

Heleen van der Wel, relatie- en gezinstherapeut en specialist ScheidingsAdviesTeam (Scheiden zonder Schade), gaat tijdens deze lezing op 2 februari a.s. gaat tijdens lezing in op een duurzame oplossing voor het voorkomen van contactverlies tussen ouders en kinderen binnen complexe scheidingen. Ze gaat jullie meer vertellen over wat een effectieve manier is om het contactverlies te voorkomen, of te herstellen en hoe je als professional kan bijdragen aan het creëren van een basis voor duurzame samenwerking tussen ouders op langer termijn.

Deze lezing wordt aangeboden door het Scheidingspunt Zoetermeer.

Datum:

Donderdag 2 februari van 15.30 - 17.00 uur.

Locatie:

Stadhuis-Forum, Stadhuisplein 1 in Zoetermeer
Commissiezaal, begane grond

Toegang:

Gratis.

Aanmelden via:

meerpunt@zoetermeer.nl