Op 18 maart stond het eerste artikel, van Meerpunt en JIP, over jongeren (en ouders) in coronatijd in het Streekblad. 
Het Streekblad heeft de afgelopen vier weken een artikel geplaatst op de themapagina ‘Jongeren in coronatijd’. 
 

In deze artikelen, voor jongeren en ouders, wordt door verschillende organisaties uitleg gegeven hoe zij gezinnen kunnen helpen in coronatijd. 
Naast tips en informatie, vertellen de organisaties met welke lastige situaties jongeren en ouders nu (extra) te maken kunnen krijgen. 
Heb je vragen? Neem gerust contact op met het Meerpunt. 

Ben je benieuwd naar de artikelen? Hieronder hebben we ze voor je verzameld.

•    Artikel van 18 maart. Streekblad - 18 maart 2021 ‘In dit eerste artikel leest u wat u als ouder kan doen om uw jongere en uzelf te helpen deze lastige coronaperiode door te komen en waar ouders en jongeren in Zoetermeer terecht kunnen voor advies en ondersteuning.’

•    Artikel van 25 maart. Streekblad - 25 maart 2021 ‘Ook bij Buurtwerk zien ze de gevolgen van corona bij jongeren. We zijn veel te vinden op straat, omdat we op dit manier op een laagdrempelige manier in contact komen met de jongeren’. 

•    Artikel van 1 april. Streekblad - 1 april 2021 ‘Jong Perspectief koppelt volwassen vrijwilligers één op één aan jongeren die wat extra aandacht kunnen gebruiken’. 

•    Artikel van 8 april. Streekblad - 8 april 2021 ‘Ook bij het Opvoedadviespunt merken ze de gevolgen van corona. ‘We merken dat zowel de ouders als de kinderen hun dagelijkse structuur missen. Dat zorgt voor een korter lontje’, verteld Yvonne’.