Deze bijeenkomst is helaas geannuleerd. Wil je op de hoogte blijven van een nieuwe bijeenkomst? Houd dan onze website in de gaten of neem contact met ons op. Ook als je een vraag hebt waarmee je niet wilt wachten tot de volgende cursus.

Wat doe jij als jouw kind niet wil eten, niet luistert of driftig is? Lukt het jou als ouder om rustig te blijven, niet dagelijks in een strijd te komen met je peuter en om het thuis gezellig te houden? Iedere ouder weet dat dat niet altijd meevalt. Vind je het fijn om andere ouders met jonge kinderen te ontmoeten en te horen hoe zij met hun peuters omgaan? 

Ouders van peuters kunnen ervaringen en verhalen met elkaar delen. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Opvoeden Samen Aanpakken. Een pedagoge van het Opvoedadviespunt is aanwezig om handige tips en advies te geven. 

Wanneer:  woensdag 7 oktober van 09.00 tot 10:30 uur
Waar: Wijkbibliotheek Oosterheem, Oosterheemplein 132. 
Kosten: Deelname is gratis. 
Tijdens deze bijeenkomst zijn er oppasvrijwilligers van Piëzo aanwezig om met je kindje te spelen.

Meedoen? Stuur een mail met naam en telefoonnummer naar meerpunt@zoetermeer.nl. Heb jij, je kindje of iemand in je gezin gezondheidsklachten, meld je dan graag op tijd af. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendy Moerman, projectleider Opvoeden Samen Aanpakken, wendy@stichtingpiezo.nl, 06-80055583.